
Συστατικά για 12 muffins
- 1 κούπα αλεύρι ολικής αλέσεως (130 g)
- 1 κούπα βρώμης(80 g)
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 1 κουταλάκι του γλυκού μαγειρική σόδα
- 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
- 1 πρέζα αλάτι
- 2 μπανάνες, μέτριες
- ½ φλιτζάνι φυστικοβούτυρο (120 g)
- ¼ φλιτζάνι μέλι (85 g)
- ½ φλιτζάνι γιαούρτι (140 g)
- ¼ φλιτζάνι γάλα αμυγδάλου (60 mL)
- 1 αυγό
- 1 κουταλάκι του γλυκού εκχύλισμα βανίλια
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 ° C
- Σε ένα μεσαίο μπολ, ανακατέψτε το αλεύρι, τη βρώμη, το μπέικιν πάουντερ, τη σόδ , κανέλα και αλάτι.
- Σε ένα άλλο μπολ, πατήστε με πιρούνι τις μπανάνες να λιπώσουν, το φυστικοβούτυρο, το μέλι, το γιαούρτι, το γάλα αμυγδάλου, το αυγό και εκχύλισμα βανίλιας.
- Προσθέστε τα υγρά υλικά στο μπολ με τα στερεά υλικά και ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν καλά.
- Σε σκεύος για muffin ρίξτε το μείγμα ομοιόμορφα
- Ψήστε για 15 λεπτά και απολαύστε τα!


 
	 
	 
				
							 
		

